/Voorbereid op reis!

Voorbereid op reis!

Een warme winterjas voor je kind als je op reis gaat naar een koude bestemming is noodzakelijk. Kinderkleding is tegenwoordig een stuk moderner dan vroeger en er zijn veel opties, wat voor keuzestress kan zorgen. Denk er dus aan dat jij en je hele gezin goed voorbereid zijn voordat je op reis gaat en schaf de juiste kleding aan met goede kwaliteit.

 

Temperatuur verschil

Elk land heeft een ander klimaat. In Ierland regent het vaak, in Spanje is het een aantal graden warmer dan in de rest van Europa en Finland heeft maar een aantal uur licht in de winter. Voordat jij op vakantie gaat is het van belang om de juiste kleding mee te nemen, zodat je geen onnodige kosten hoeft te maken in het vakantieland waar je naartoe gaat.

 

Er even tussen uit

Naast de voorbereiding van de inhoud van je koffer wil je je geen zorgen maken over de reis naar je hoteladres of appartement. Google van tevoren taxi’s en andere vervoersmiddel mogelijkheden die betrouwbaar en betaalbaar zijn. Het is altijd handig om je reservering te printen, zodat je niet alles op je telefoon hoeft te laten zien.

 

Locals

Als jij van cultuur snuiven houdt, probeer dan zoveel mogelijk weg te blijven bij grote ketens zoals de Starbucks en de Macdonalds. Vraag aan de plaatselijke bevolking waar leuke plekken zijn om te eten met gerechten afkomstig van het land waar je je in bevindt. Laat je niet leiden door toeristische kaarten en wees niet bang om af en toe verdwalen, dat maakt je reis spontaan en avontuurlijk!