/Appelscha

Appelscha

Het hele jaar door wordt er hard gewerkt. Helaas is de zomervakantie voor de meeste mensen al voorbij, dus moeten iedereen weer aan de slag. Ben je toch nog toe om jezelf eventjes een (lang) weekend te verwennen, dan is Hotel Appelscha de ideale plek voor jou. Hierin kan je toch nog even snel tot rust komen en genieten van de onwijs mooie omgeving die hier rondom ligt.

Het is sowieso een leuke plek om naar toe te gaan en laat het nou precies een plek zijn waar je nog niet eerder bent geweest. Klinkt het niet al leuk om Appelscha te ontdekken? Dichtbij de grens van de provincie Drenthe laat de provincie Friesland zich van een verbazingwekkende, onverwachte, maar zeer mooie kant zien. Op deze plek ben je omringd dat bossen en plots valt het Friese landschap daar neer. Het is niet harde klei, grote meren en vlakke weilanden. Het is dus echt even anders  Nederland. Sterker nog, het is nog mooier. Een bosrijke omgeving met vrij hoge zandgronden en twee Nationale parken. Hier kan men tot rust komen en optimaal genieten van de natuur. Het Drents Friese Wold geeft en bied je de ruimte die jij nodig hebt.

Hoe je dit kan ontdekken? Daar sta je natuurlijk vrij in, maar er zijn verschillende manieren. Voor de stevige wandelaars zou ik aanraden om zeker door dit prachtige natuurgebieden te wandelen, maar onderschat het niet want je kan zo uren blijven lopen. Het is goed te doen, dus ook voor de groentjes is dit echt aan aanrader. Daarnaast is het ook goed te doen met een mountainbike. Dus ben jij een echte fietser en kijk je uit naar prachtige natuurgebieden, dan is dit zeker iets voor jou. Kom snel langs en aanschouw deze indrukkende gebieden. Wij kijken ernaar uit om u te zien, u ons ook?