/De braziliaanse bikini

De braziliaanse bikini

Heb je je ooit misplaatst gevoeld in je brutale bikini en wilde je voordat je de hotelkamer verliet weten of je het middelpunt van de aandacht zou zijn op het strand?

Bikini Culturen variëren van regio tot regio, meestal beïnvloed door religie en cultureel erfgoed op beachlife.com vindt je vele variaties aan bikini’s. Sommige landen zijn uiterst liberaal naar badmode, anderen kunnen openstaan voor brutale bikini’s, terwijl er nog steeds conservatieve badmode trends heersen, terwijl een overgrote meerderheid van de islamitische landen nog steeds bezig zijn om met het concept van badmode zelf en het idee dat een vrouw zou willen pronken met haar huid op het strand. 

 

Voor Braziliaanse bikiniverslaafden zoals sommige is het altijd goed om voorbereid te zijn en te weten wat je verwachten als je naar een nieuwe bestemming reist.  Dus daarom een artikel met een aantal punten om uit te leggen waar Braziliaanse bikini’s veilig en comfortabel kunnen worden gedragen in verschillende gebieden van de wereld. 

 

  1. Brutale bikini’s zijn de norm in LATIJNS-AMERIKA  

 

Braziliaanse bikini’s zijn zeer populair in Argentinië, Venezuela, Colombia en vrijwel overal in Zuid-Amerika! Latina vrouwen houden ervan om te pronken met hun rondingen in brutale bikini’s, vooral in Brazilië, waar je het gevoel hebt dat je als een vis uit het water bent met een normale broek. Onze aanbeveling: GO CHEEKY!

 

  1. De Braziliaanse bikini revolutie is begonnen in NOORD-AMERIKA 

 

Het meeste van de Verenigde Staten zal conservatief blijven, maar de badmode trends evolueren langzaam naar kleinere cut bottoms. Brutale bikini’s zijn overal op sociale media en de Tiener Cultuur lijkt te houden van ze, vooral in Californië en Florida.  Onze aanbeveling: Californië en Florida zijn “brutale bikini” vriendelijke staten, maar wees bereid om een aantal looks te krijgen als je een onthullende bikini in andere staten dragen. 

 

  1. Brutale bikini’s komen veel voor in HAWAII & FRENCH POLYNESIA

 

Lokale bevolking heeft de Braziliaanse bikini trend omhelst – Tahitiaanse vahines gaan vaak ook topless! – dus voel je vrij om te rocken met je brutale bottoms daar.   Onze aanbeveling: GO CHEEKY maar pas op voor het rif als je surft of je zou kunnen eindigen met een mooie polynesische tattoo op je kont 😉 (Bron: beachlife).