/Dagje Scheveningen? Dit is er te doen

Dagje Scheveningen? Dit is er te doen

Van plan om een dagje richting Scheveningen te gaan? Lees dan snel verder, in deze blog kun je namelijk lezen wat er allemaal te doen is in deze prachtige badplaats.

De Pier

De Pier van Scheveningen mag natuurlijk niet ontbreken aan je bezoek. De Pier van Scheveningen is een oer-Hollands begrip, en staat sinds jaar en dag bekend om de leuke attracties en zijn authentieke karakter. Als je op de Pier bent ga je natuurlijk een keer in het reuzenrat, en ben je een echte waaghals? Dan ga je natuurlijk voor een echte bungeejump. Ook kun je op die pier lekker wat snacken en tijdens de scnack genieten van het fantastische uitzicht op de zee.

De binnenstad

Ook neem je natuurlijk een kijkje in de binnenstad van Scheveningen. Hier vind je een prachtig oud stadscentrum. In de binnenstad van Scheveningen kun je echt nog de havenstad proeven die het vroeger was. Ook vind je hier bijvoorbeeld het mooie circus theater. Er zijn ook meerdere musea die je kunt bezoeken. Allemaal hebben ze te maken met het rijke verleden van Scheveningen met betrekking tot de zee.

Het strand

Uiteindelijk komen de meeste mensen natuurlijk naar Scheveningen om lekker een dagje op het strand te bakken of om lekker even uit te waaien en een wandeling met de hond te maken. Zo een dagje strand is natuurlijk heerlijk om even lekker tot rust te komen. Je gooit lekker je handdoek uit en zonnen maar. Heb je het even te warm gekregen? Dan kan je natuurlijk even een drankje doen bij een strandtent in Scheveningen. En heb je honger gekregen? Dan sluit je dag af bij een van de prachtige restaurants die Scheveningen kent.