/Weekendje weg met de kids

Weekendje weg met de kids

Wil je ook weer eens een ontspannen weekendje weg met je kinderen? Geen zin om verre bestemmingen te bezoeken en bakken met geld kwijt te zijn? Dan is een weekendje weg in Nederland de perfecte optie. In Nederland zijn er genoeg mogelijkheden voor een weekendje weg met je kids. Maar welke mogelijkheid past het best bij jou?

Stedentrip in eigen land

In ons eigen land zijn er veel steden waar je misschien niet zomaar naar toe zou gaan, maar toch erg leuk kunnen zijn voor een weekendje weg. We hebben veel kindvriendelijke activiteiten op verschillende locaties. Delft is een goed voorbeeld hiervan. De stad staat voor veel mensen bekend als een studentenstad, maar heeft een gezellige uitstraling en genoeg kindvriendelijke activiteiten zoals het science museum.

Kijk in de verschillende steden welke activiteiten er zijn. Zo kun je een fantastisch weekend vol plannen in een stad naar keuzen.

Ga de natuur in!

Heb je geen zin in een drukke stad met allemaal binnen activiteiten? Dan is een weekendje in de natuur de perfecte oplossing. In Nederland zijn er genoeg plekken waar je rustig met je kinderen kan genieten van de natuur. Wil je een actieve vakantie in de natuur dan kan je naar gebieden als Friesland of Limburg. Hier kan je bijvoorbeeld lekker fietsen en genieten van de mooie natuurgebieden. Wil je een typisch Nederlands weekendje weg dan kan je de kleine dorpjes in Noord-Holland bezoeken. Ten slotte zijn de Waddeneilanden natuurlijk ook nog een fantastische plek om rust te pakken met je kids.

Er zijn dus genoeg opties in Nederland om samen met je kinderen een heerlijk weekendje weg te gaan. Je kan zelfs ook bijzonder overnachten om een extra ervaring op te doen tijdens het weekendje weg. Is een weekend te lang? Dan kan je altijd nog kiezen om een dagje uit te gaan om toch een dagje gezellig wat met zijn alle te doen.