/Een weekendje weg naar de Ardennen

Een weekendje weg naar de Ardennen

We mogen jaloers zijn op onze zuiderburen. De Ardennen is namelijk nog geen 350 kilometer rijden vanaf Utrecht of je bevindt je in een totaal anderen omgeving. Wie dacht dat je ver hoeft te rijden om in een totaal andere omgeving te vinden, heeft het mis. De Ardennen is namelijk anders dan we hier gewend zijn. Voor de sportievelingen onder ons is het de perfecte uitvalsbasis. Dat niet alleen! Het is ook ideaal voor een familieweekendje weg. Houd je van abseilen, rotsklimmen, kanoën, grotten bezoeken, een wonderschone natuur en ook nog eens lekker eten? Vergeet dan vooral niet de Ardennen op jouw lijstje te zetten.

Met de familie naar Ardennen

Het kan nog knap lastig zijn om vakantiehuizen voor de hele familie te vinden voor een betaalbare prijs en niet al te ver. Toch biedt juist Ardennen talloze opties om met de hele familie in een groepsaccommodatie te verblijven. Een accommodatie die zich ook niet richt op twee of vier-persoonshuizen, maar een groepsaccommodatie waar je gezellig met ze allen bij elkaar kunnen zitten. Zo hoef je niet als groep op te splitsen.

Waar we het net hadden over alle activiteiten die je kunt doen in de Ardennen is de Ardennen ook voor de mensen die wat rust zoeken ideaal. Niet alleen de bijzonder, groene natuur zorgt voor de nodige rust. De Ardennen beschikt ook over talloze spa opties waar je heerlijk kunt ontspannen. Deze Spa opties vind je uiteraard in het pareltje van de Ardennen namelijk: de stad Spa.

Huisje huren Ardennen? Bekijk hier alle opties om met de hele familie op vakantie te gaan naar de Ardennen.