/De vier meest adembenemende eilanden

De vier meest adembenemende eilanden

De meeste mensen gaan maar al te graag op vakantie. Het is de perfecte manier om tot rust te komen van je dagelijkse leven en tegelijkertijd nieuwe dingen te ontdekken. Maar als je een paar keer per jaar naar dezelfde bestemmingen reist kan het al snel vervelen. Frankrijk, Duitsland en die camping in Italië hebben we allemaal inmiddels wel gezien. Echter kan een vakantie op een eiland erg leuk zijn! Lees hier op welke eilanden je de beste, mooiste of fijnste vakantie ervaart.

 

  1. Mallorca

 

Mallorca is het grootste eiland van de Gymnesiaeen en Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee. Deze eilanden behoren tot Spanje. Mallorca heeft een oppervlakte van ruim 3500 km². Met het prachtige Palma de Mallorca als hoofdstad is dit eiland een zeer geschikte vakantiebestemming. Ook een bootvakantie in Mallorca is zeker een aanrader door de vele havens en het lekkere weer.

 

  1. Santorini

 

Als je houdt van de Griekse eilanden is Santorini zeer geschikt om een tijdje te verblijven. Het Griekse eiland ligt in de Egeïsche zee en behoort tot de eilandengroep Cycladen. Santorini bestaat eigenlijk uit zes eilandjes die zijn ontstaan tijdens uitbarstingen van een vulkaan. Dit prachtige eiland ziet er precies zo uit als je zou verwachten. Die mooie, adembenemende plaatjes die je online en in advertenties ziet? In Santorini wordt het werkelijkheid. Het perfecte eiland om vakantie te vieren.

 

  1. Ibiza

 

Ibiza is onderdeel van dezelfde eilandengroep als Mallorca. Dit prachtige eiland staat vooral bekend om haar prachtige stranden, bruisend uitgaansleven en daarnaast ook culturele dingen als oude kastelen en karakteristieke boerderijtjes. Wederom kun je goed varen op dit eiland. Een boot huren in Ibiza is dus erg aan te raden als je ervan houdt om rustig over het water te varen.

 

  1. Bali

 

Ten oosten van het Indonesische Java ligt het eiland Bali. Toeristen zijn dol op dit eiland, wat begrijpelijk is als je kijkt naar hoe dit eiland eruitziet. Ook cultuur is erg belangrijk op dit eiland. Als je een vakantie doorbrengt op dit eiland zal je gegarandeerd meer leren over de cultuur die heerst op dit prachtige eiland. Met prachtige stranden en heerlijk eten uit de Indonesische keuken kun je hier gegarandeerd een poosje heerlijk vertoeven tijdens je vakantie.