/Actieve vakantie in de Ardennen

Actieve vakantie in de Ardennen

Op zoek naar een actieve vakantie in de Ardennen? Kies voor een camping Ardennen met zwembad. Hierdoor heb je niet alleen een actieve vakantie, maar ook nog eens een outdoor vakantie. Vanaf de camping kun je in de omgeving deelnemen aan verschillende uitdagende outdoor activiteiten.

Uitdagende outdoor activiteiten

De Ardennen is een prachtig laaggebergte gelegen in België, Luxemburg en Frankrijk. Dit gebied is uiterst geschikt voor het uitoefenen van outdoor activiteiten. Het gebied bestaat uit verschillende heuvels, beekjes, rotswanden, bossen en grotten. Survival Life is een van de locaties waar je deel kan nemen aan survival activiteiten in de Ardennen. Je kunt hier natuurlijke rotswanden beklimmen, mountainbiken en boogschieten. Ook wanneer je op zoek bent naar een plek waar je kunt quadrijden in de Ardennen, ben je hier aan het juiste adres.

Steppen en mountainbiken is een populaire activiteit in de Ardennen. Dit komt door de vele heuvels die beklommen kunnen worden. Natuurlijk moet je ook weer een keer naar beneden en dit gaat vaak op hoge snelheid. Voor de gevorderde mountainbikers zijn er uitdagendere routes met onder andere kleinere bochtjes en smallere paden. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt, kunt je voor deze activiteiten terecht in de Ardennen. Voor beginners zijn er namelijk aangepaste routes beschikbaar.

Liever niet kamperen in een tent?

Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen ervan houdt om in een tent te slapen tijdens je actieve vakantie in de Ardennen. Dit betekend echter niet dat je niet op Camping Polleur kunt verblijven. Deze camping heeft namelijk naast kampeerplaatsen ook cottages, cabanes, chalet, stacaravans en appartementen waar je kunt verblijven. Voor grote groepen is het ook mogelijk om Maison Polleur te boeken. Dit is een groot landhuis met tien slaapkamers.

De camping is daarnaast voorzien van verschillende faciliteiten. Zo zorgen ze ervoor dat je een zo comfortabel mogelijk verblijf hebt. Hierbij kan je denken aan moderne sanitair gebouwen, mini-market, wasserette en horeca gelegenheden. Ook zijn er verschillende sport en spelmogelijkheden op deze camping. In de zomer kan je heerlijk afkoelen in het zwembad van de camping.