/3 Manieren om je Reis Onvergetelijk te Maken

3 Manieren om je Reis Onvergetelijk te Maken

Reizen is één van de tofste dingen om te doen. De meest geweldige ervaringen van je leven doe je grotendeels op terwijl je aan het reizen bent. En natuurlijk wil je die momenten graag vastleggen, om er zo later nog eens aan terug te kunnen denken.

In dit artikel kijk ik naar drie manieren om je reis op onvergetelijke wijze vast te leggen op beeld.

 

1.      Een smartphone met 3 camera’s, ja echt!

 

Je gelooft het misschien niet, maar de eerste smartphone die voorzien is van maar liefst drie camera’s is uitgebracht. De nieuwe Huawei P20 Pro beschikt op de achterzijde over drie camera’s die allen gericht zijn op een andere functie. Zo richt bijvoorbeeld één camera zich louter op kleuren, en een andere op beweging.

 

Daarnaast beschikt deze telefoon over kunstmatige intelligentie die tijdens het fotograferen wordt geactiveerd. Deze AI functie zorgt ervoor dat je altijd de ideale instellingen hebt ingesteld.

 

Ben je een foto aan het maken in weinig licht, dan worden geheel automatisch camera instellingen gebruikt die hierop afgestemd zijn.

Hiermee kun je gedag zeggen tegen grote cameratoestellen, de ideale smartphone voor op reis!

 

2.      Neem een drone mee

 

Ja, je leest het goed. Neem gewoon een drone mee op vakantie.

 

Op social media platformen als Instagram zie je steeds meer opnamen die gemaakt worden door middel van een drone. Dit komt omdat drones steeds kleiner en goedkoper worden, en daarnaast vaak voorzien zijn van goede camera’s.

 

Heb je veel toffe beelden geschoten maar ben je zelf niet zo goed in monteren? Dan kun je een drone video laten maken bij veel professionals in Nederland. Zij zorgen voor een mooie montage van jouw beelden zodat jij beschikt over een geweldige aftermovie van jouw reis.

 

3.      Voor de extremist: GoPro Fusion

 

Deze laatste tip is speciaal bedoeld voor de liefhebber van extreme sporten, of natuurlijk als je gewoon houdt van spectaculaire beelden.

 

De geheel nieuwe GoPro Fusion is een innovatieve 3D camera. Hij werkt net zoals een normale GoPro, echter wordt door de 3D camera het gehele beeld getoond. Dit betekent dus dat je geen selfiestick meer in beeld ziet.

 

Zo kun je dus prachtige foto’s maken zonder daarbij die vervelende stok in beeld te hebben, niemand zal zien dat het een selfie is!