/Waarom iedereen een keer naar IJsland moet gaan

Waarom iedereen een keer naar IJsland moet gaan

IJsland is één van die landen waar je gewoon een keertje geweest moest zijn in je leven. Natuurlijk is IJsland niet het eerste land wat in je opkomst als je aan vakantie denkt. De meeste mensen denken bij vakantie aan een warm land waarbij ze lekker bruin kunnen worden. Toch is IJsland ook zeker het geld waard, maar waarom dan?

Noorderlicht

Een van de dingen die iedereen vast wel een keer voorbij heeft zien komen, is het noorderlicht. Dit kan je natuurlijk in meerdere landen zien maar IJsland is, vanwege zijn ligging, het perfecte land om de mooiste ervaring te beleven.

De omgeving

IJsland heeft een omgeving die je nog nooit eerder gezien hebt. Het is namelijk uniek. Oneindig veel films zijn hier opgenomen omdat de omgeving gewoon adembenemend is. Het teld extreem veel wonderen en ook de gletsjerlagunes zijn onmisbaar. Daarnaast heeft IJsland ook warmwaterbronnen. IJsland heeft ontelbaar warmwaterbronnen die je het hele jaar door kan bezoeken. Het is de perfecte locatie om te ontspannen maar ook wat mooie foto’s te maken om de mensen thuis jaloers te maken.

De hoofdstad

De hoofdstad Reykjavik is ook zeker het bezoeken waard. Het is een kleurrijke stad met een prachtige historie en hele leuke cafe’s (wat altijd fijn is natuurlijk).

Wil jij nou ook alles uit IJsland halen, boek dan een fotografie reizen en ontdek dit land met je eigen ogen.