/Trends: een t-shirt bedrukt voor samen op reis!

Trends: een t-shirt bedrukt voor samen op reis!

Trends: een t-shirt bedrukt voor samen op reis!

Je kent het wel, vroeger zagen we vaak van die grote families die dan allemaal hetzelfde t-shirt dragen. Een t-shirt bedrukt met de tekst: Familie Smit op Vakantie! Of iets soortgelijks dat alle kinderen van schaamte deed blozen en volgens de ouderen een echt familievakantie gevoel gaf! Waarom ze dit deden? Om snel herkend te worden, want als er iemand verdwaalde dan is het makkelijk om elkaar weer te vinden of tenminste… Geholpen worden om de rest te vinden! Want iedereen om je heen, alle locals en andere toeristen die herkennen je natuurlijk ook door al die zelfde t-shirtjes.

 

Twee nieuwe reistrends in de vorm van bedrukte t-shirts!

Tegenwoordig zien we dat mensen t-shirts bedrukken voor hele andere redenen. Naast dat bedrijven het gebruiken voor evenementen, bedrijfsuitjes of gewoon om een grappig gepersonaliseerd t-shirt cadeau te geven zullen we hieronder de twee nieuwe trends bespreken die ingaan onder het kopje ‘t-shirt bedrukt voor samen op reis!’

 

T-shirt bedrukt door koppels

Wat we vaak in Azië zien is dat koppels hetzelfde shirt dragen om aan te duiden dat ze bij elkaar horen. Deze shirts dragen ze ook graag op vakantie en je zult dit phenomeen dus ook met een beetje geluk tegenkomen in de drukke toeristische straten van Amsterdam. Vaak wordt er een t-shirt bedrukt met variaties in naam, hartjes en relatie data (bijvoorbeeld, wanneer ze officieel een relatie kregen, of wanneer ze getrouwd zijn).

 

T-shirt bedrukt door vrienden

De laatste trend die vaak voorkomt onder het kopje van reizen en t-shirt laten bedrukken is dat vrienden samen op reis t-shirt bedrukken voor verschillende redenen. Vrienden die samen op reis gaan, met name backpackers, zijn in de gelegenheid om t-shirts te bedrukken met hun namen, contact informatie en waar ze allemaal plannen naartoe te gaan. Verder kan het ook zijn dat vrienden die samen op reis gaan om iets te vieren (bijvoorbeeld een bachelor(ette) partij) ook t-shirts laten bedrukken voor een gevoel van feestelijkheid en samenhorigheid.