/Vakantie
vakantie

Vakantie

Het is 7 uur ‘s ochtends en uw wekker gaat af. Voor uw gevoel bent u pas 2 uur geleden in slaap gevallen maar u moet er toch echt aan geloven. Weer een nieuwe vermoeiende werkdag. Eenmaal thuis teruggekomen van u werk ploft u neer op de bank. U bent moe en kan maar aan een ding denken: vakantie! Even zorgeloos zonder stress op reis. Lekker uitrusten en de hele dag door genieten, genieten en nog eens genieten.

Een vliegticket bestellen op WTC.nl

Het is inmiddels mei en u heeft uw welverdiende vakantiegeld binnen gekregen. Samen met uw partner bent u rond aan het surfen op het internet, op zoek naar die ene droomvakantie. Jullie hebben een mooi hotel gevonden in een prachtig vakantieland. Jullie hebben maar alvast op de website van het hotel jullie kamer gereserveerd zodat jullie niet mogelijk voor onverwachte verrassingen komen te staan bij aankomst (een volgeboekt hotel waarbij een uitwijking naar een ander hotel noodzakelijk is). Het enige dat nog rest is het boeken van vliegtickets. Wellicht dat WTC.nl dan een mooie optie voor u is. Op WTC.nl heeft u de mogelijkheid om snel en eenvoudig vliegtickets te bestellen.

Waarom op reis met WTC.nl?

Bij WTC.nl kan u eenvoudig vliegreizen over de hele wereld vinden. Aan de hand van verschillende filters beslist u zelf welke vluchten u te zien krijgt op de door u geselecteerde data. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde luchtvaartmaatschappijen uit te sluiten na het zien van de beschikbare vluchten. Het kan natuurlijk zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig heeft WTC.nl hier een handige oplossing voor. U heeft de mogelijkheid om alle vluchten te sorteren op basis van prijs of vluchtduur. Hierdoor wordt het vergelijken een stukje makkelijker en kan u een vlucht vinden die aansluit bij uw wensen. U kan er ook voor kiezen om WTC.nl vluchten te laten tonen vanaf alternatieve vertrek luchthavens. Als u liever telefonisch bijgestaan wil worden door WTC.nl dan is dit zeker mogelijk. WTC.nl beschikt over meer dan 50 reisadviseurs die u dagelijks kunnen helpen bij het vinden van de perfecte vlucht. WTC.nl bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar en heeft zodoende al meer dan 1 miljoen klanten mogen verwelkomen.

Wat zijn de ervaringen van andere passagiers met WTC.nl?

Bent u benieuwd naar hoe andere mensen hun reis met WTC.nl hebben ervaren? Neem dan een kijkje op Nederland Review en bekijk WTC.nl ervaringen. Op Nederland Review delen reizigers, die in het verleden een vlucht op WTC.nl hebben geboekt, hun ervaringen. Op Nederland Review schrijven reizigers een review over de reisorganisatie. Men beoordeelt het bestellingsproces, de service, de prijs en levering afzonderlijk van elkaar. Uiteindelijk vloeit daar een gemiddeld cijfer uit voort. Ook geeft de reiziger hierbij aan of die wel of niet nog eens gebruik zou willen maken van WTC.nl. Mochten de ervaringen en beoordelingen van andere reizigers met WTC u niet kunnen overtuigen? Neem dan een kijkje bij een van de vele andere vliegticket aanbieders die op Nederland Review worden beoordeeld door de reizigers.