/Welk type E-bike kopen?

Welk type E-bike kopen?

Wanneer u een E-bike wilt kopen, begrijpen wij allemaal dat het erg moeilijk is om te kijken naar het type wat het beste bij u past. Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten wanneer u een elektrische fiets wilt aanschaffen. Er zijn traditionele heren- en ook damesfietsen. Ook zijn er fietsen met een lage instap, dit kan trouwens voor een aantal mannen ook als prettig worden ervaren. Kijkt u ook even of de fiets wel met de tijd mee gaat. Denk bijvoorbeeld aan fietsverlichting die automatisch aan gaat, of een accu die krachtig is. De Amslod elektrische fiets komt voor in twee verschillende varianten. U kunt ervoor kiezen een E-bike met voorwielmotor aan te schaffen of een E-bike met middenmotor. Wij leggen u het verschil graag uit. 

 

Een E-bike met een voorwielmotor   

Deze is geschikt om in de stad te fietsen of voor lange afstanden. De mate kunt u dan ook zelf ondersteunen. De e-bikes zijn geruisloos. Wanneer u kiest voor een elektrische fiets met voorwielmotor kijk dan eens naar de Amslod Preston MX-600 deze heeft een modieuze en frisse uitstraling en is daarom een van de populairste e-bikes. Deze fiets is ook nog eens geschikt voor vrouwen en mannen. De 43-volt voorwielmotor is zeer krachtig en het Lcd-display beschikt over een UBS, zo kunt u bijvoorbeeld u mobiel opladen. Wanneer het schemerig wordt springt de automatische Led-verlichting aan. Wanneer u van snelheid houdt, kiest u dan voor de Sportmodus. 

Elektrische fiets met een middenmotor 

Wanneer u wilt blijven genieten van een natuurlijk fiets gevoel, is een elektrische fiets met een middenmotor een optie. Dit gevoel ervaar je doordat de motor laag in het frame zit. Een E-bike met een middenmotor is dan ook het meest populair. Wanneer je op zoek bent naar een Elektrische fiets middenmotor dan komt u al snel terecht op de Amslod Eton E-MD-600 die vanaf augustus dit jaar leverbaar is. Deze E-bike is dan ook een allrounder. De accu in geïntegreerd en heet maar liefst 600 Watturen. Doordat deze e-bike voorzien is van een krachtige middenmotor is deze ideaal voor fietsen door de landschappen. Geen heuvel gaat meer te hoog zijn. 

Amslod Fietsen 

Wanneer we gaan kijken naar de fietsen reviews amslod komen we al snel een paar tevreden reacties tegen van klanten: 

  • De lage instap is erg fijn, ik fiets heerlijk op deze fiets met een goede prijs/kwaliteitsverhouding 
  • Deze fiets voldoet aan alles wat er gezegd wordt in de folder. Ook fijn dat een sport en een ecostand op zit. 
  • Al enorm veel kilometers gemaakt op de fiets. Deze is goed afgewerkt en makkelijke in de bediening. De batterij gaat zelfs 150 km mee! 
  • Door vriendin getipt om deze fiets te gaan proberen. Als snel onze keuze laten vallen om een Amslod fiets. Wij zijn beide al in de 70, maar voelen ons door deze fietsen zo een 20 jaar jonger! 

 

Reviews andere websites 

Wij snappen het natuurlijk ook dat u op zoek gaat naar  Reviews Amslod Fietsen op andere websites.  Neemt u eens een kijkje op trustpilot. Dit is een onafhankelijke website.