/Tips voor het inpakken van je tas of koffer

Tips voor het inpakken van je tas of koffer

Vertrek je binnenkort op reis? Heb je een citytrip gepland? Fijn, dan vertrek je binnenkort op reis! Alvorens je op welverdiende vakantie kunt vertrekken, dien je echter nog een ding te doen: je koffer of weekendtas inpakken. Ontdek hier de tips and tricks zodat je zeker niets vergeet. 

Tips voor het inpakken van je tas of koffer 
Het is niet het meest aangename aan op reis gaan, maar het inpakken van jouw koffers hoort er nu helemaal bij. Belangrijk hierbij is dat je er op tijd aan begint zodat je in jouw haast niets kunt vergeten. 

Het is belangrijk dat je begint met na te denken en op te lijsten wat je allemaal nodig hebt. Kies de kleding die je wilt meenemen, toilettas en toebehoren, ondergoed, kousen, zwemkleding, handdoeken, etc. Hou hierbij rekening met jouw bestemming. Maar hou ook rekening met onvoorziene omstandigheden. Zorg dus zeker voor essentials als een jas of een pullover voor als je ergens in de kou komt te staan onderweg. 

Denk ook aan toestellen en oplaadkabels: fototoestel, gsm, gps, radio, etc. Hou ook rekening met het type stopcontacten op jouw bestemming en zorg ervoor dat je beschikt over de juiste adapters. 

Handbagage 
In jouw koffer zitten de meeste van jouw spullen, maar ongetwijfeld neem je ook handbagage mee. Ook hier is het belangrijk dat je doordacht te werk gaat. Steek zeker jouw meest waardevolle spullen in jouw handbagage. Zo heb je ze steeds bij de hand. Let ook op de regels in verband met wat je in jouw handbagage mag meenemen. Tegenwoordig zijn er ook hele handige handbagage trolleys.