/OP VAKANTIE NAAR IBIZA

OP VAKANTIE NAAR IBIZA

Jaarlijks zijn er heel veel Nederlanders die op vakantie gaan naar Ibiza. Dit Spaanse eiland is bij veel Nederlanders erg populair vanwege het aangename klimaat, maar ook vanwege de vele stranden. In dit artikel leggen we uit wat er allemaal te doen is op dit zonovergoten eiland!

Stranden bezoeken

Ibiza heeft heel veel stranden; om precies te zijn maar liefst 54 stranden! Voordat je naar een strand gaat is het verstandig om te lezen welk strand bij jouw eisen past. Heb je bijvoorbeeld kinderen, ga dan naar een zandstrand waar het water niet heel erg diep is en de kids lekker kunnen spelen in het water. Op IbizaMagazine.nl staan alle stranden omschreven en is in 1 oogopslag duidelijk welk strand bij jou past!

Uit eten gaan

Ibiza heeft heel veel restaurants, maar ook heel veel soorten restaurants. Iedereen heeft andere eisen en wensen. Op Ibiza zijn diverse luxe restaurants met bijvoorbeeld Michelin sterren, maar ook wat goedkopere restaurants met goede kwaliteit. Het Hard Rock Hotel op Ibiza heeft bijvoorbeeld het duurste restaurant ter wereld! Uiteraard zijn er natuurlijk ook heel veel tapa’s restaurants! Heerlijk de kleine Spaanse gerechten eten, deze zitten voornamelijk in Ibiza Stad.

Feesten!

Heel veel Nederlanders hebben het idee dat Ibiza alleen maar bestaat uit feesten. Uiteraard zijn de beste feesten ter wereld op Ibiza, maar het eiland heeft zoveel meer te bieden dan alleen de feesten! Mocht je wel een dansje willen wagen kan je altijd naar de bekende clubs zoals Pacha, Amnesia, DC-10 of Ushuaïa! Vooral die laatste is de laatste jaren erg populair geworden onder jongeren. Daarna, Ushuaïa sluit om 00:00 omdat het een strandclub is, gaan veel feestgangers naar de overige clubs die tot laat doorgaan!

Cultuur en Natuur

Hippiemarkten zijn heel erg populair op Ibiza. Je zal de trend vast wel eens meegemaakt hebben in Nederland dat iedereen met veren en dergelijke om liep; dit is over komen waaien vanuit Ibiza. Deze hippiemarkten zijn in diverse dorpen en steden op Ibiza en worden regelmatig georganiseerd. De natuur is ten opzichte van overige Spaanse eilanden ook prachtig; er is heel veel groen op het eiland.
Dit artikel is in samenwerking met http://www.ibizamagazine.nl geschreven, voor alle informatie verwijzen wij u naar deze website. Hierin staat heel veel informatie over Ibiza, bijvoorbeeld ook wanneer u wilt trouwen op het eiland, waar u een taaltraining Engels of Spaans kunt volgen of wanneer u zonnepanelen wilt kopen.