/Neem een hangmat mee op reis
Reishangmat

Neem een hangmat mee op reis

Slapen onder de sterrenhemel

Liggend in het zonnetje in je eigen hangmat, met een cocktail in je hand. Klinkt als een droom, maak het realiteit. Volgende keer als je gaat reizen, neem een hangmat mee en je kan overal waar je wil je hangmat ophangen en ontspannen. Een hangmat kopen is een kleine investering, waar je tijdens het reizen veel plezier aan gaat hebben. Wat anders is bij een reishangmat dan een reguliere hangmat is de stof waarvan het gemaakt is, namelijk parachutestof een sterke, weerbare stof, ideaal voor op reis. De reishangmat is lichtgewicht en daardoor makkelijk om mee te nemen in je rugzak.

reishangmat

Bind de hangmat simpel aan twee bomen of palen en je kan direct er in gaan liggen met een goed boek of je ogen dicht doen. Op en neer schommelen in je hangmat word al heel ontspannend beschouwd. Origineel komen hangmatten uit Zuid- en Midden Amerika. In Europa werd de hangmat geïntroduceerd door Columbus, deze uitvinding werd vanaf dat moment veel gebruikt op Spaanse schepen.

Hangmat of stoel voor thuis

Als je op vakantie hangmatten hebt ontdekt en je wil voor thuis ook een aanschaffen, bekijk dan ook eens een hangstoel of een hangstoel met standaard. Een hangstoel kan je namelijk zonder probleem op een kleiner balkon plaatsen, je hoeft het niet aan twee palen of bomen te bevestigen en geeft je toch dat fijne vertrouwde hangmat gevoel. Kies natuurlijk een hangmat die goed past bij je huis interieur en tuinmeubels. Wil je de hangmat voor binnen of voor buiten? Let dan op of het materiaal bestendig is tegen het Nederlandse weer. Let ook op of je twee bevestiging palen thuis of op werk hebt staan.

Succes met het uitzoeken van jouw hangmat voor thuis en op reis, er is een groot aanbod met alle verschillende kleuren en maten. Zoek de hangmat uit die past bij jouw leven en persoonlijke stijl.