/Hoe je goedkoop op vakantie kunt gaan

Hoe je goedkoop op vakantie kunt gaan

De meeste mensen die op vakantie willen gaan willen dat zo goedkoop mogelijk regelen. Soms is dat echter niet mogelijk en besteed u meer geld dan u eigenlijk in gedachten had. Daarom geven wij in dit artikel tips om jouw vakantie zo goedkoop mogelijk te regelen.

Ver van te voren boeken

Allereerst is het belangrijk ver van te voren te boeken, en met ver van te voren bedoel ik ook echt al een jaar minimaal van te voren. Hiermee kunt namelijk het meeste geld besparen. Zo zijn vliegtickets nog niet extreem duur en kunt u zelf bepalen wanneer u op vakantie gaat, zonder dat het hotel al vol is geboekt. Dus weet u al wanneer u op vakantie kan gaan en welk land u graag heen wilt, begin dan maar alvast met het zoeken naar de juiste hotel en vliegticket.

Gebruik alles-in-een websites

Vaak moet je een vliegticket boeken, een hotel boeken, transfer regelen, en eventueel al excursies vooruit boeken, door dat op allemaal verschillende websites te doen kan dit extra ongewenst geld kosten, bijvoorbeeld administratie- of boekingskosten voor de website. Daarom is het beter om op een website zoals Travelbird alles in een keer te boeken. Dit is niet alleen makkelijk omdat alles direct geregeld is, maar kan ook nog eens geld besparen omdat u vaak maar één keer deze extra kosten betaald.

Gebruik e-kortingscodes

Dit is wellicht een wat mindere bekende tip, maar tegenwoordig zijn voor vele websites wel kortingscodes online te vinden. Met een kortingscode Expedia kan je bijvoorbeeld korting krijgen op het boeken van je hotel op Expedia, extra leden korting krijgen, of bijvoorbeeld korting krijgen op autoverhuur. Hiermee kan je dus veel geld besparen op jouw hotelovernachting. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere kortingscodes te vinden zoals bijvoorbeeld booking.com. Een website die deze kortingscodes in kaart brengt is bijvoorbeeld E-kortingscode, zo zie je gelijk of jij zo goedkoop mogelijk jouw vakantie hebt geboekt.