/Beleef Oud & Nieuw tijdens een stedentrip

Beleef Oud & Nieuw tijdens een stedentrip

Oud en Nieuw is een ideaal moment voor een heerlijke stedentrip. Veel steden pakken rond de feestdagen groots uit met prachtig versierde straten en etalages, kerstmarkt en een vuurwerkshow tijdens de jaarwisseling. En dankzij de feestdagen kost het jou ook nog eens minder vrije dagen om in deze periode weg te gaan!

Voor een betaalbare stedentrip tijdens oud en nieuw kun je het beste al in de zomer boeken. Deze reizen zijn namelijk erg populair en daardoor kunnen de prijzen omhoog gaan. Maak er gebruik van dat de meeste mensen tijdens deze warme zomer echt nog niet nadenken over hun plannen voor de feestdagen!

Londen

Een van de populairste steden om Oud en Nieuw te vieren is Londen. Elk jaar wordt er in Londen een indrukwekkende vuurwerkshow gegeven waarvan de beelden de hele wereld over gaan. Een aanrader om bij te zijn! De mooiste plek om van deze vuurwerkshow te genieten is tegenover de London Eye. Je moet de tickets voor deze plek wel van te voren boeken. Ga na afloop van de vuurwerkshow niet direct de overvolle metro’s in, maar ga nog even gezellig de stad in om te proosten op het nieuwe jaar!

New York

Voor een onvergetelijke jaarwisseling feest je natuurlijk op Times Square of in Central Park. Geen zin om in de drukte te staan? Reserveer dan een plek op één van de vele boottochten, vanaf de boot heb je een prachtig uitzicht op het vuurwerk.

Kopenhagen

Wil je eens wat anders? Ga dan naar Kopenhagen en doe mee in de Deense tradities, inclusief het aftellen van de klok en het eten van kransekage (een soort cake).  Als je naar Tivoli Gardens gaat kun je op oudejaarsavond tot 22.00 uur eerst nog van de attracties genieten. Om 0.00 uur begint dan de vuurwerkshow. Je kunt hier ook in de dagen voor Oud en Nieuw al genieten van een vuurwerkfestival. Als je fan bent van vuurwerk zit je in Kopenhagen dus helemaal goed!

Houd de aanbiedingen voor stedentrips met de jaarwisseling goed in de gaten. Zo kun je 2019 echt goed inluiden!