/Ik wil op vakantie naar het buitenland, maar ik heb geen geld

Ik wil op vakantie naar het buitenland, maar ik heb geen geld

Iedereen kent het wel, je wilt graag op vakantie alleen je portemonnee laat het niet toe. Al je vrienden en familie gaan wel en jij kan natuurlijk niet achterblijven. Hier is een oplossing voor! In deze blog lees je hoe je dat kan regelen.

De oplossing is werken in het buitenland. Hierbij zijn verschillende oplossingen mogelijk. Je kan een maand fulltime gaan werken bij een opdrachtgever die iemand zoekt voor een tijdelijke klus. Of je gaat in een restaurant werken of een bar, waarbij je in de avonduren werkt en de rest van de dag lekker op het strand kan liggen of de mooiste bezienswaardigheden kan bekijken van de plek waar jij naartoe gaat. Doe je dit samen met vrienden of vriendinnen dan gaat het al snel niet meer voelen als werken, maar een fulltime vakantie. Zorg er wel voor dat het niet te gezellig wordt tijdens het werk, want de werkgever verwacht wel dat jij je werk serieus neemt.  

Wil jij niet een paar weken op vakantie maar een langere periode? Dan is dit ook zeker mogelijk. Veel werkgevers zoeken internationaal personeel. Je kan een jaar naar het buitenland gaan om jouw favoriete job uit te oefenen. Daarnaast staat werken in het buitenland enorm goed op jouw CV. En na werktijd kan je lekker op het terras zitten in een land als Spanje of Portugal, in plaats van door de regen naar huis reizen in Nederland. Wie wilt dat nou niet?