/De beste Powerkites van 2018

De beste Powerkites van 2018

Powerkiten is een bijzondere hobby. Door middel van een grote kite laat je je over het strand slepen en maak je gigantische sprongen. Ook kun je de powerkite door middel van een harnas aan je lichaam monteren en ermee gaan kitebuggyen of landboarden.

Een vraag die veel nieuwe powerkiters zichzelf stellen is welke kite ze het beste kunnen aanschaffen. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt van onze favoriete kites van 2018.

  1. Peter Lynn Hornet

Eén van de beste kites van dit moment. De Peter Lynn Hornet is een geweldige allround powerkite. Dit houdt in dat de vlieger geschikt is voor onder meer freestyle kite, kite buggyen en kitelandboarden.

Ben je dus echt helemaal nieuw in de wereld van het kiten dan is de Hornet een geschikte keuze, aangezien je kunt experimenteren met verschillende soorten kiting.

Daarnaast staat Peter Lynn altijd garant voor hoge kwaliteit kites. De Hornet gaat jarenlang mee en maakt een fantastische kite voor jouw eersten vluchten.

  1. HQ Symphony Beach 3

Zoek je een echte instap kite, dan is de Symphony Beach 3 van HQ jouw vlieger. Deze iets kleinere kite is geschikt voor zowel jong en oud en laat je de bewegingen van het kiten onder de knie krijgen. Een goed model voor jongere kiters.

Erg degelijk en verkrijgbaar in allerlei kleuren.

  1. Peter Lynn Lynx V4

De nieuwste Lynx van Peter Lynn is pas een week uit, maar nu al een topmodel. De Lynx is geweldig voor snowkiting. Voor de Lynx moet je dus wel wat meer ervaring hebben. Maar als je al wat verder bent in je skills zal de Lynx je echt een flinke uitdaging geven.

Wil je een nieuwe powerkite kopen of meer over powerkites lezen, check dan de site van Kitesurge, hier vind je veel informatie omtrent powerkiting en alles wat daarbij komt kijken.